Palokatkoässät Paloturvallisuuskartoitus
PALOTURVALLISUUS KERRALLA KUNTOON


Palokatkoässät Oy on kiinteistöjen paloturvallisuuteen erikoistunut yritys, joka tarjoaa mahdollisimman vaivattomia ja kokonaisvaltaisia palveluita suomalaisten
kiinteistöjen paloturvallisuuden parantamiseksi.

Palo-osastointi on tärkein kiinteistösi paloturvallisuuteen vaikuttava tekijä. Sillä estetään vuosittain useita henkilövahinkoja sekä miljoonien eurojen edestä omaisuusvahinkoja.

Palokatkoässät Paloturvallisuuskartoitus on kiinteistösi yleisten tilojen ja ulkoalueiden kokonaisvaltainen paloturvallisuuden kartoituspalvelu.


Palvelu sisältää pelastuslain omavalvonnan vaatimat tarkastuskohdat:
  • Palo-osastoinnin tarkastaminen yleisissä, teknisissä ja liiketiloissa
  • Palo-ovien kunto
  • Poistumisturvallisuus yleisissä tiloissa
  • Palokuormat ulko- ja sisäalueilla
  • Turvatekniikka kuten savunpoistojärjestelmät
  • Yleinen kiinteistön vaarojen ja riskien arviointi
  • Väestönsuojan tarkastaminen (lisäpalvelu)


Paloturvallisuuskartoituksesta toimitetaan kuvallinen raportti havaituista turvallisuushuomioista lakiviitteineen. Raportin perusteella pystymme tarjoamaan turvallisuushuomioiden kuntoon saattamisen kustannustehokkaaseen hintaan vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella.


Samalla käynnillä voidaan myös toteuttaa Palokatkoässät Pelastussuunnitelma. Pyydä tarjous yhteistilauksesta!


Tarjouspyynnöt
Turvallisuusasiantuntija Joonas Hietala
Puh. 040 760 1956
joonas.hietala@palokatkoassat.fi


Asiakaskokemuksia


WestStar Kiinteistöt Oy:

Kaikkiin liikekiinteistöihimme on suoritettu Palokatkoässät Paloturvallisuuskartoitukset ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä saamaamme tietoon sekä käytännön ratkaisuihin koskien kiinteistöjemme palo- ja pelastusturvallisuutta. Olemme myös ottaneet käyttöömme vuosittaiset Palokatkoässät Paloturvallisuuskäynnit, joilla varmistamme, että kiinteistöjemme turvallisuus on parhaalla mahdollisella tasolla myös tulevaisuudessa. Voimme lämpimästi suositella Palokatkoässiä!